14. februar 2011

Det spirer så smått

Har en følelse av at vi startet fryktelig tidlig med å så i år.  Når det er 9 kuldegrader og en ser ut på lett snødrev så kan en jo nesten begynne å lure...

Pga flyting blir det en del forandringer på den oppsatte sålisten i år.  Vi har bestemt at vi ikke kommer til å flyte med oss så mange planter, men heller så nye.  Ikke vet vi hva for planter som at befinner seg på eiendommen, men vi har en mistanke om at det er svært god plass til nye :-)

Jeg sådde en liten "prøvelapp" med Gazania Kiss Series Mahogany bare sånn for å se hvor fort de spirte.
De var mildt sakt en smule raskere enn hva jeg hadde regnet med.

Echinacea x hybrida ‘Paradiso’ - Sommerfuglene elsker dem

Inula helenium Titter også såvidt opp.

2 kommentarer:

  1. Noen tips til oss som er plaget av disse ufyselige brune sneglene? Noe som fungerer bedre enn annet?

    Og.... gleder meg veldig til å se disse blomstene som dere har sådd :)

    SvarSlett
  2. Perlite, det fick jag inte tag i iår.. men så gott man ser dina små underverk mot allt det vita. Jag blir lika rört som av babisar när jag ser de små spirorna som kommer upp. Ett underverk varje gång det skjer. Flytta till större hage låter som en dahliahäck skulle vara möjligt, ser du har ofantligt många på lager. Jag sådde ett år men knollarna blev ju aldrig så stora som dina, mer som plommon, året efter kom dom sen var det slut..
    Så en liten, liten ting till - herre gud vilka bakverk du skapar!! Ser det ståt konst i din profil, bakverk och konstverk tycks gå hand i hand hos dig! nästan synd att äta av dom, men tosca har jag mormors recept på, supersmaskens :)

    SvarSlett